Ulasan Semalt.net


DAPTAR EUSI

  1. Semalt.net
  2. Alat Analisis Semalt
  3. Dashboard anjeun
  4. Produk
  5. Perusahaan Semalt
  6. Unak Sukses Semalt
  7. Sambung sareng Semalt
  8. Kacindekan

SEMALT.NET

Hoyong pangkat anu langkung tinggi dina Google? Semalt.net mangrupakeun solusi anu sampurna pikeun bisnis anjeun. Cai mibanda pakakas anu pangkuatna pikeun masihan anjeun pangkat anu pangluhurna dina Google. Situs éta friendly jeung pisan intuitif. Dina hiji panempoan, anjeun gaduh sadayana anu peryogi pikeun suksés di hujung jari Anjeun.


Alat analisis Semalt gampang diakses dina halaman wéb. Anjeun tiasa ningali produk anu aranjeunna kedah ditawaran, langkung seueur ngeunaan perusahaan induk, carita kasuksésan aranjeunna sareng sagala rupa pilihan ngahubungan aranjeunna. Anjeun gaduh pilihan pikeun asup atanapi ngadamel akun sareng Semalt.net. Nyiptakeun akun ngabantosan anjeun ngahémat proyék SEO anjeun di Semalt.

TOKK ANALISIS SEMALT

Analytics wéb ngalibatkeun koléksi, ngalaporkeun sareng nganalisis data wéb. Éta mangrupikeun prosés rumit anu ngabantosan pikeun mastikeun upami situs wéb ngahontal tujuan sareng tujuan anu dipikahoyong. Tina data anu dianalisis, strategi anu langkung hadé pikeun pamutahiran situs web teras didamel. Alat analisis Semalt mangrupikeun alat anu paling kuat pikeun ngabantosan anjeun langkung-langkung.
Alat analisis Semalt dibagi jadi 4 bagian.
  • SERP
Dina bagian ieu, anjeun bakal mendakan pakakas anu diperyogikeun pikeun nganalisis lengkep situs wéb anjeun. Bagian SERP ngagaduhan tilu lalanggan.
a. Kecap konci dina TOP: Di dieu anjeun bakal ningali jumlah kecap konci anu dituju pikeun halaman wéb anjeun dina Google TOP 1-100 hasil pamilarian organik sabalikna tina tanggal saacanna. Anjeun ogé tiasa ningali bagan anu nunjukkeun jumlah kecap konci dina Google TOP dina waktosna. Kalayan alat ieu, anjeun tiasa pariksa parobahan jumlah kecap konci anu pangkat dina wéb anjeun dina TOP. Tungtungna, anjeun tiasa ningali halaman rengking wéb anjeun sareng posisi SERP na kanggo kecap konci anu khusus.
b. Kaca pangsaéna: Di dieu, anjeun bakal dipasihan wawasan ka kaca ngahasilkeun lalu lintas pangsaéna anjeun. Anjeun bakal mendakan bagan anu ningalikeun perobih halaman halaman dina TOP saprak lahir proyék anjeun dugi ka tanggal. Anjeun ogé bakal tiasa terang jumlah halaman wéb dina Google TOP 1-100 hasil pamilarian organik, sabalikna tina tanggal anu sateuacana. Anjeun ogé tiasa ningali éta minangka bagan bar sabalikna tina kasimpulan angka biasa. Aya bagan séjén anu matak urang terangkeun parobahan jumlah kecap konci anu dipilih ku anjeun parantos pangkat dina TOP tina tanggal peluncuran halaman anjeun.

c. Kompetisi: Semalt masihan anjeun wawasan kana situs wéb pesaing anjeun supados tiasa diajar ti aranjeunna sareng saluyukeun rencana bisnis anjeun anu sasuai. Ieu ngabantosan anjeun mendakan sadaya situs web anu pangkat dina Google TOP 1-100 pikeun kecap konci anu sami sareng pangkat halaman wéb anjeun. Anjeun ogé bakal ditingalikeun naon anu dipisahkeun dina situs wéb dina pesaing Anjeun. Anjeun bakal dipasihan wawasan ngeunaan sajumlah kecap konci anu dibéré pesaing anu dipilih dina TOP. Anjeun ogé bakal mendakan méja dimana anjeun tiasa ningali jumlah kecap konci anu dibagikeun ku halaman wéb anjeun sareng pesaing anjeun dina Google TOP. Tina tabél ieu, nyukcruk bédana jumlah tina kecap konci anu dibandingkeun sareng tanggal awal janten gampang.
  • Eusi
Kadé kanggo anjeun pikeun terang naha Google nganggap halaman wéb anjeun unik atanapi henteu. Batur sanésna tiasa nyalin eusi halaman wéb anjeun sareng upami saestuna saestuna langkung saé tibatan milik anjeun, Google bakal nyéép halaman wéb anjeun sareng didaptarkeun sumber utama eusi. Anjeun badé ngawas ieu kusabab Google ngahukum situs anu ngagaduhan jumlah duplikat eusi. Di dieu anjeun bakal terang naha Google ngarawat halaman wéb anjeun sapertos sumber anu unik atanapi henteu. Semalt.net ngamungkinkeun anjeun ningali rating keunikan persentase anjeun pikeun ngabantosan anjeun terang upami wéb anjeun dianggap unik atanapi henteu. Skor 0-50% mangrupikeun hal anu anjeun hoyongkeun - ieu hartosna Google nganggap halaman web anjeun hiji duplikat. Rating 51% -80% hartosna Google nyangka halaman web anjeun mangrupikeun tulisan anu pangsaéna. Ieu mangrupikeun skor rata-rata tapi Semalt tiasa ngabantosan anjeun langkung hadé. Skor 81% -100% mangrupikeun indikator anu nguntungkeun yén anjeun ngalakukeun hal-hal di dieu. Google nganggap kontén anjeun unik. Ieu ningkatkeun peringkat anjeun pisan.
Anjeun bakal mendakan alat "eusi" anu ngabantosan anjeun ningali sadaya kontén anu ditingali Google dina halaman wéb anjeun. Éta ogé nunjukkeun bagian duplikat eusi halaman wéb anjeun.
Alat anu sanés anjeun bakal mendakan nyaéta alat "sumber eusi aslina" anu nyababkeun sadaya situs anu Google nganggap sumber primér pikeun eusi halaman wéb anjeun. Éta ogé nunjukkeun anjeun bagean pasti tina eusi anjeun anu kapendak dina halaman wéb anu sanés ku anjeun tiasa ningali kana daérah éta pikeun ningkatkeun naékna kaunggulan anjeun. Semalt ngagaduhan tim panulis profésional anu tiasa ngabantosan anjeun ngajantenkeun eusi halaman wéb anjeun salaku unik sabisa. Aranjeunna tiasa dikontak gampang dina semalt.net.

  • Google Webmasters
Saatos log in ka akun Google anjeun, anjeun bakal ngagaduhan aksés kana alat wéb Google. Dina bagian ieu, anjeun bakal ningali kumaha halaman wéb anjeun muncul dina hasil pamilarian di Google. Éta bakal ngabantosan anjeun ngaidentipikasi masalah indéks. Anjeun ogé bakal tiasa ngalebetkeun situs web sareng sitemaps salaku daptar lengkep sareng nyuhunkeun indéksina ku Google.
Anjeun ogé bakal gaduh aksés kana métrik anu nyarankeun efektifitas wéb anjeun. Ieu ngabantuan ngaidentipikasi naon anu anjeun lakukeun leres sareng hal-hal anu ngalakukeun salah anu nyegah situs anjeun teu rengking dina Google TOP 1-100.
Alat sitemap ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalebetkeun sitemap situs web anjeun ka Google ku kituna anjeun tiasa diajar anu sitemaps anu saestuna sareng anu ngagaduhan kasalahan.
  • Halaman gancang
Analis kacepetan halaman mangrupikeun alat anu kuat anu ningalikeun waktos beban halaman anjeun, jumlah audit anu suksés anjeun sareng jumlah kasalahan anu tiasa dibenerkeun. Alat ieu masihan anjeun persentase skor kanggo versi desktop sareng mobile dina halaman wéb anjeun. Kecepatan beban situs wéb mangaruhan kana peringkat anjeun, ku kituna alat ieu henteu dihormat.
Skor 0-49 nunjukkeun laju anu sangat laun. Skor 50-89 nunjukkeun rata-rata laju rata-rata skor luhur 90-100 nunjukkeun laju anu saé.
Semalt ogé masihan anjeun wawasan kumaha ramah pangguna situs wéb anjeun kalayan ngémutan prosés muatan dina browser desktop sareng dina browser mobile. Ieu mantuan nunjukkeun anjeun kumaha kami bakal ngaoptimalkeun halaman wéb anjeun pikeun promosi Google SERP.


DASHBOARD YOUR

Nalika anjeun lebet ka akun anjeun, anjeun dicandak ka dasbor dimana anjeun bakal mendakan pilihan kanggo nganggo saringan kanggo milari proyek anu diperyogikeun sareng kéngingkeun data anu ayeuna. Anjeun tiasa dikelompokeun proyék anjeun ku nambihan irisan. Anjeun ogé gaduh pilihan pikeun nyusun proyék anjeun ku sababaraha kriteria pikeun ngawas kamajuan wéb anjeun.

PRODUK

Semalt nawiskeun produk pangsaéna pikeun optimasi SEO anjeun. Produk didaptarkeun di antarana:
  1. AutoSEO: Ieu ngabantuan méré optimasi situs wéb anu langkung saé, ningkatkeun pisibilitas wéb anjeun, ngabantuan narik sémah anyar sareng ningkatkeun ayana bisnis online anjeun. Layanan AutoSEO Semalt anu nyayogikeun anu kadua pikeun henteu.
  2. Full SEO: Kalayan SEO pinuh, Semalt masihan anjeun optimasi situs web anu langkung saé, ROI positip, ngabantosan anjeun investasi di masa depan anjeun sacara bijaksana sareng masihan hasil anu gancang, efektif sareng longterm. Anjeun tiasa réngking diantara situs web Google TOP 100 nalika anjeun ngaluncurkeun kampanye SEO pinuh ku Semalt.
  3. SEO E-commerce: Anjeun moal mendakan kampanye SEO anu langkung saé pikeun situs web E-commerce anjeun tinimbang SEO E-commerce Semalt. Semalt migawé padamelan pikeun anjeun - aranjeunna nyangking klién leres! Éta ngabantosan ngamajukeun pamundut keyword frékuénsi low -na pikeun ningkatkeun pisibilitas ka sémah, sabab masihan analisis anu cocog sareng anjeun ukur mayar hasil.
  4. Analisis: Alat analitik situs wéb Semalt ngabantosan anjeun ngawas pasar anjeun, ngalacak posisi pesaing anjeun anu aya hubunganana sareng Hormat sareng aranjeunna nganteurkeun inpormasi bisnis analitis komprehensif. Anjeun ogé bakal mendakan pasar énggal. Éta bahkan ngabantosan anjeun ngarobih data anjeun kana format PDF sareng EXCEL - para sairit kahirupan sapertos kitu!
  5. SSL: Semalt nyayogikeun kaamanan pikeun situs wéb anjeun. Ieu mastikeun panyalindungan privasi pamaké ogé anjeun. Anjeun bakal ngagaduhan seueur sémah ti Google sareng Google Chrome masihan anjeun garis héjo.

SEMALT COMPANY

  • Naon Semalt?
Saatos marios parangkat sareng produk di Semalt.net, urang bakal pendak sareng Semalt dina tingkat anu langkung jero.
  • Tentang Kami
Di dieu anjeun tiasa ningali tim cekap ahli aranjeunna bahkan kéngingkeun tempoan lingkunganana.
  • Harga
Produk Semalt cukup ramah-margi sabab aranjeunna leres-leres hoyong bisnis anjeun suksés. Aya rencana kanggo anjeun upami anjeun hoyong nganggo jasa-bulanan masing-masing, unggal 3 bulan, 6 bulan atanapi taunan.
  • Kasaksian
Klién Semalt anu énggal-énggal ngantunkeun ulasan ngeunaan ongkos konversi anu saé anu aranjeunna kantos kantos saprak dipercayakeun usaha na kana leungeun aman tina Semalt.
  • Blog
Blog Semalt sayogi pikeun sadayana anu peryogi inpormasi anu berharga ngeunaan SEO ti dasar pikeun warta industri anu pangahirna.
  • Pusat Pitulung
Di pusat pitulung Semalt, anjeun tiasa kéngingkeun pitulung upami anjeun macét.
  • Program Reseller
Hoyong ngadamel artos tambahan? Semalt parantos anjeun katutupan ku program reseller na nalika anjeun ngarobih jasa SEO topnotch na.

STATIS KECAYAAN SEMALT

Anjeun tiasa mendakan langkung ti 5000 situs anu parantos janten langkung suksés hatur nuhun ka Semalt. Naha anjeun henteu nyangka waktos wanci halaman wéb anjeun dina daptar éta ogé?

DAPATKEUN DI KOMPUTA KOMPUTER

Semalt nyaéta sosial. Anjeun tiasa ngahubungan aranjeunna dina média sosial, email sareng alamat panas na ogé sayogi. Anjeun ogé tiasa ngaleupaskeun alamat fisikna upami anjeun aya di lingkungan.

KACINDEKAN

Hiji henteu tiasa nampik kanyataan yén Semalt didédikasikeun pisan kana kasuksésan para nasabahna tina barisan alat anu kuat anu aranjeunna disayogikeun. Semalt pasti jalan-jalan pikeun solusi hub pikeun sagala hal anu aya hubunganana SEO. Usaha anjeun pasti dina leungeun anu aman.